Solceller – utbildning och studiebesök i Blekinge och Skåne

Installerade solceller i Skåne ökade med 75 % under 2016, och i Blekinge med 74%. Energimyndigheten tror att år 2040 kan solceller stå för 10 % av Sveriges elproduktion. Intresset för tekniken och den långsiktiga potentialen är stor.

Projektet Sol i Syd startar nu utbildningar i syfte att stärka kompetensen i solcellsbranschen för en rad målgrupper längs kedjan; beställare, arkitekter, fastighetsägare, installatörer, leverantörer m.m. Projektet riktar sig till små- och medelstora företag. Projektet planerar att genomföra utbildningstillfällen även hösten 2017, samt våren och hösten 2018.

Projektet tar ett samlat grepp om de olika utbildningspaketen och kör samordnade utbildningstillfällen för målgrupperna gemensamt. Möjligheter finns att för deltagarna att nätverka och deltaga i studiebesök.

Ta chansen att lära dig mer om solceller:
Teknik, potential, arkitektur och solceller, ekonomi

 

11 maj i Ronneby: Inbjudan och program, solcellsutbildning 11 maj Ronneby

Direkt till anmälan

 

12 maj i Malmö: Inbjudan, program solcellsutbildning Malmö

Direkt till anmälan

 

 

Frågor, kontakta Marcus Larsson

marcus.larsson@kfsk.se

0728 – 85 39 49

Publicerad:

Sidansvarig

Marcus Larsson

Skriv en kommentar